Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Українцям пообіцяли ще одну субсидію: хто стане "обраним"

Мінсоцполітики планує посилити підтримку соціально незахищених українців, і призначити ще одну форму субсидій. Про це повідомляється в наказі № 604 Мінсоцполітики від 2 лютого 2018, опублікованого у відкритому доступі.

Новий документ говорить про те, що в Україні з'являться житлові субсидії на оплату внесків з встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку (лічильників).

зарплата
зарплата

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мінімум на 25%: українцям розповіли, коли виростуть зарплати

Обіцяне НБУ зростання номінальної зарплати в Україні на 25% до кінця цього року, залежить від ситуації на зарубіжних ринках праці. Українські роботодавці в питаннях підвищення заробітних плат безпосередньо зав'язані на іноземних конкурентах.

євробляхи
євробляхи

Євробляхи по-новому: які суми за розмитнення здере "закон Южаніной"

Днями депутати прийняли новий скандальний закон про розмитнення авто на іноземних номерах. Таким чином, тепер стало відомо, якою буде вартість розмитнення "євроблях". Після двох років існування схем з євробляхами Рада нарешті легалізувала машини на європейських номерах, - кажуть журналісти програми "Гроші".

"Новий закон дійсно зменшує вартість розмитнення авто, але не настільки, щоб таку машину міг дозволити собі простий українець", - йдеться в сюжеті.

У Криму сталася аварія, її видно навіть з космосу, горять турбіни Siemens

Газові турбіни Siemens, імпортовані в Крим в обхід міжнародних санкцій, знову стали причиною аварії на окупованому Росією українському півострові. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з тимчасово окупованих територіях і внутрішньо переміщеним особам України.

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

"Я дам коротку відповідь": Луценко перевернув свою відставку з ніг на голову

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що залишається працювати на посаді. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Прямий. Так, відповідаючи на питання про те, чи залишиться він працювати генпрокурором, Луценко відповів: "Коротка відповідь - так".