НБУ встановив новий курс української валюти у ятницю, 9 листопада, по відношенню до євро на позначці 31,90 грн/€.

У порівнянні з попереднім днем, євро подешевшав на 14 копійок, повідомляє національний банк.

Середній курс продажу доларів у банках зміг вирости на 3 копійки і становить 28,10 грн/$. Середній курс гривні до євро у продаж зміг впасти на 17 копійок – до 32,21 грн/€.

НБУ формує курс американської та європейської валюти до гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. Альо населення купувати євро і долари за офіційним курсом не може.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляло Міністерство економрозвитку і торгівлі України у своєму прогнозі, кінець року може «порадувати» населення курсом у 29,3 грн/$. 2019 рік почнеться з курсом 29,3 за продажів, проте в кінці року він зросте до 30,6 грн. 2020 рік ознаменується подорожчанням американської валюти аж до 31 грн, а до грудня і зовсім до 32 грн/$ (33,2 грн на кінець року).

Як повідомляють джерела, курс американської валюти до 10 листопада може впасти до 27,9 грн/$. Розміщення єврооблігацій, низький попит на початку місяця і хороші прогнози МВФ безпосередньо вплинуть на зниження долара.

Нагадуємо, що Українцям пообіцяли ще одну субсидію: хто стане "обраним"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Україна розчарувала ЄС і втратила мільярдну фінансову допомогу: єврокомісар дав оцінку реформам

Також "Знай.uа" писав про те, що українцям пообіцяли ще одну субсидію