У суботу, 10 листопада, стало відомо про смерть відомої української актриси Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлії Волчковой.

Про смерть знаменитості на своїй сторінці в Facebook повідомив офіційний фотограф театру Євген Чекалкін. Він виклав фото Юлії, перемотане чорною стрічкою, і підписав: "Вічна пам'ять".

Волчкова пішла з життя, їй було всього 44 роки. Друзі повідомляють, що вона хворіла і померла в лікарні. На даний момент про точну причину смерті невідомо.

Колеги і шанувальники заслуженої артистки України залишають слова співчуття і шоку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Жах", – написала екс-дружина Остапа Ступки Ірина Батко-Ступка. "У неї була операція, потім стало краще, грала вистави, потім... Ось", – написала колега Юлії по театру Наталія Дуброва.

"Це неймовірно. Ми ж планували постановку на наступний рік... Кошмар. Ми не віримо", "У неї був зовсім маленький дитина", – пишуть люди в коментарях.

Юлія Волчкова була актрисою театру драми і комедії на лівому березі Києва, крім того вона грала в багатьох серіалах і фільмах. Найвідоміші з них – Нитки долі" і "Кільце з рубіном".

Раніше повідомлялося, що затребуваний і популярний басист перед смертю пропонував свої послуги музичного педагога в соцмережах. У Москві викинувся з вікна своєї квартири популярний джазовий музикант Роман Гринів, однак його близькі не можуть повірити, що знаменитість скоїла суїцид.

Нагадаємо, відомий музикант покінчив з собою в Москві.

Як повідомляв Знай. ua, пішов з життя легендарний композитор. Всього він написав музику до 50 фільмів.

Знай. ua писав, що померла відома українська журналістка. Вона програла боротьбу з раком.