Інформаційна війна Кремля проти України дає свої плоди, а інколи її наслідки виявляються навіть там, де українці цього зовсім не очікували.

пропагандисти
пропагандисти

Так у Запорізькому транспортному університеті (НТУ) знайшли затята противниця України.

Про це пише Рoliteka з посиланням на відповідну інформацію військовослужбовця Анатолія Штефана у Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Штефан стверджує, що переселенка Аліна Афоніна, нині студентка юридичного факультету Запорізького НТУ, виступає проти української позиції. Також він зазначив, що псевдонім дівчини в мережі – Martini_2504.

“Активна прихильниця” русского мира “, Путіна, виступає проти української позиції і виявляє зневагу до Збройних сил України”, – написав Штефан.

Військовий опублікував відповідні фото із сторінки студентки у соцмережі, які свідчать про її явну антиукраїнську позицію.

Військовослужбовець попросив у користувачів зробити репост свого повідомлення, а також відзначити військовослужбовців і громадських діячів, керівництво НТУ.

Нагадаємо, у центральній частині окупованої Ялти місцевий житель Михайло Білозір грає на бандурі і співає українські народні пісні. Пенсіонер не боїться режиму окупантів і заслужив повагу з боку багатьох українців.

Ялта
Ялта

Репортаж про сміливого кримчанина опублікували в Twitter "Радіо Свобода".

Як писав раніше Знай.ua, скандальні "Загони Путіна" продовжують веселити мережу новими маразматичними витівками.

У мережі показали свіже відео від однієї із бабусь "Загонів Путіна",на якому завзята пенсіонерка рекламує календар із президентом та на повному серйозі зізнається йому у коханні.

"Чому я не в Москві живу? Може тому, що вашої великої пенсії не вистачить для існування там? Або ви будите розплачуватися за все любов'ю до Путіна?", - іронізують у мережі. "У мене одного таке відчуття, що насправді вони в цій кімнаті живуть, і в якості оплати за житло їх змушують в цьому зніматися", - пишуть користувачі.

Також Знай.ua писав про те, що журналістка-терористка Олена Блоха, яка прославилася своїми проросійськими і пропутінськими позиціями, що очолювала в 2014 року інформаційний підрозділ у російських найманців Донецька, зазнала нищівного фіаско своєї книги, присвяченої спогадами про те, як сиділа в СІЗО СБУ.