Знай.ua продовжує стежити за цікавими і незвичайними державними закупівлями в системі prozorro. Ми вже писали про супердешеві продукти для пологового будинку в Києві, про величезну плазму й ігрову приставку для пенсіонерів, сьогодні ж ми дізнаємося про смаки працівників АЕС у Запорізькій області.

Від горілки до віскі

Адміністрація Запорізької атомної електростанції вирішила закупити 430 пляшок різного алкоголю. При чому, судячи зі списку, у працівників АЕС різний смак: тут і горілка, і коньяк, і віскі, і навіть видно для самих гурманів джин.

У кого-то скоро буде бенкет

Всього за цей «лікеро-горілчаний рай» Запорізька АЕС з бюджетних грошей, тобто і з наших з вами, заплатить майже 71 тис. гривень. «Гуляти» будуть видно вже під новий рік, так як дата доставки товару вказана листопад-грудень 2018 року.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Складна робота

Цілком можливо таке розмаїття алкоголю продиктовано шкідливої ​​роботою на АЕС. Адже давно побутує міф, що спирт притупляє шкідливий вплив радіації. Або таким нехитрим чином вони намагаються привернути працівників до себе на підприємство, так як, судячи по вакансіях, у них не вистачає персоналу.

Працівникам Запорізької АЕС не позаздриш

Напевно, зрозуміти людей з такою шкідливою роботою можливо, адже саме алкоголь їм тільки і допомагає розслабитися. Але в той же час ще живий в пам'яті жах Чорнобильської трагедії, яка забрала життя сотні тисяч людей.

Тому будемо сподіватися, що співробітники Запорізької АЕС будуть продовжувати якісно виконувати свою роботу, і ці майже 500 пляшок алкоголю не як не позначаться на їх професійні якості.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Чорнобильська зона запрацює в новому режимі.

Також ми писали, що уфолог показав прибульців, що спостерігають за МКС, а українців попередили про різку зміну клімату.