Уряд стверджує, що середня зарплатня по Україні досягла 9,5 тисячі гривень. Однак далеко не всі роботодавці готові заплатити таку суму працівникові, навіть у столиці.

У свою чергу, офіс великих платників податків ДФС склав антирейтинг середніх зарплат серед торгових супермаркетів, - пише "businessua.com".

зарплата

Наразі роботодавців суворо перевіряють на наявність такого явища, як зарплати в конвертах та ухилення від сплати податків.

Антирейтинг складено на основі виплати мінімальної заробітної плати в розмірі 3-4 тисяч гривень на місяць.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Антирейтинг зарплат:


Так, на п'ятому місці розташувався супермаркет Велика Кишеня з зарплатою в 4,4 тис гривень, а штат складає 713 працівників.

Далі йде "Таврія В, космос" зі штатом 1 750 працівників, які отримують 4081 гривень на місяць.

Недалеко по зарплаті, але зі значно більшою кількістю співробітників на третьому місці розташувався супермаркет Варус. Тут працює 4978 чоловік з зарплатою 4,1 тис гривень.

Популярна мережа супермаркетів "Фуршет" налічує штат у кількості 2,1 тисячі працівників, а випалчує в середньому 3721 грн щомісяця.

У кінці списку опинився не менш популярний "Еко-маркет". Майже 5 тисяч співробітників за сумлінну праую отримують всього 3610 гривень кодного місяця.

Штраф ита податки за працю

Влада знайшла спосіб, як боротися з "тіньовою" працею.

Нова програма уряду збиратиме з кожної зарплатні українця 58,5% податку.

Якщо працювати чесно, така програма просто розорить більшість підприємців, вони скорочуватимуть штат і багато людей залишиться без роботи.

Нагадаємо, в Україні піднімають соцстандати. Що та на скільки зросте до кінця 2018 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям пообіцяли вищі зарплати. Коли та на скільки станемо отримувати більше.

Також Знай.ua писав про те, що у 2019-2020 році в Україні продовжиться зростання зарплат, однак темпи зростання будуть сповільнюватися.

Дивіться: Заплати в Україні. Чи встигають вони за темпом росту цін