В Україні європейська валюта потихеньку знижується. Євро демонструє рекорд, який минулого разу вдалося зафіксувати більше трьох місяців тому.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті НБУ.

Курс євро
Курс євро

Так, на 13 листопада регулятор встановив такі курси основних іноземних валют до гривні:

-1 долар США – 27,9 грн;

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

-1 євро – 31,43 грн;

-10 російських рублів – 4,13 грн.

НБУ
НБУ

Таким чином, в порівнянні з вчорашніми значеннями, курс долара підвищився на копійку. Долар утримується нижче психологічної позначки в 28 гривень. Протягом листопада експерти очікують зниження курсу американської валюти.

курс валют
курс валют

Курс євро подешевшав ще на 22 копійки після падіння на 25 на початку тижня. Євровалюта тримається значно нижче психологічного рубежу в 32 гривні, проте до сьогоднішнього рівня курс не опускався з середини серпня, тобто курс євро досяг тримісячного мінімуму.

Вартість 10 російських рублів опустилася на чотири копійки.

Варто нагадати, що фінансові експерти стурбовані ситуацією, яка останнім часом склалася на валютному ринку України, адже обмінники та банки масово заполонили фальшиві гроші.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідні коментарі фінансових експертів. У повідомленні говориться, що п'ята частина тіньових коштів у країні — це підроблені купюри. Найчастіше аферисти підробляють гривні великих номіналів — 200 і 500 купюри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що останнім часом все більше розмов чути про світову кризу. У той же час Україна продовжує набирати кредити. Про те, чому шию Україні продовжує стягувати зашморг кредиторів і як наша країна зустріне нову світову кризу, розповів фінансовий аналітик, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман.

Нагадаємо, новий податок за електроавтомобілі: скільки українці заплатять.

Як повідомляв Знай.uа запуск ринку електроенергії: до чого готуватися українцям і як врятувати сімейний бюджет.

Знай.uа писав, розмитнення євроблях: хто залишився в дурнях.