Для того, щоб не провокувати Російську Федерацію Північноатлантичний альянс (НАТО) не розглядає можливості проведення спільних з Україною навчань в акваторії Азовського моря.

Про це стало відомо завдяки заяві керівника місії України при НАТО Вадима Пристайко.

Україна в НАТО
Україна в НАТО

Варто нагадати, що у ВПС США пройшли планові випробування міжконтинентальної балістичної ракети Minuteman III. Запуск установки здійснювався з бази Вандерберг, яка знаходиться в Каліфорнії. Про це сьогодні повідомляється в Associated Press.

Представниками Командування глобального удару було надано підтвердження даної інформації. Вони уточнили, що запуск навчальної ракети з боєголовкою, яка не має бойової начинки, запустили у вівторок о 23.01 (за часом Західного узбережжя Сполучених Штатів, якщо орієнтуватися за київським часового поясу, то вчення провели о 9.01 середовища). Тестування проводилося з метою відпрацювання та налаштування точності і надійності систем МБР.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 6 листопада в Україні запускається новий інструментарій перерахунку пенсій для колишніх військових. Відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", тепер розмір пенсій осіб, звільнених з військової служби визначатиметься виходячи з вислуги років. Роль страхового стажу буде знижено. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Нагадаємо, це тільки початок: українська армія окупувала престижний рейтинг.

Як повідомляв Знай.uа "наша маленька зграя йде в небо": Путін "катапультує" своїх попів разом з церквами.

Знай.uа писав, потрапив на фронт - вийшов людиною: військовий капелан перевернув поняття про Бога та армію.