Затяжне тепло покинуло українців. На зміну прийшла справжня зима і морози. Більшість синоптиків прогнозують сніг, в деяких областях пройдуть дощі.

Так у середу, 14 листопада, в деяких областях України очікується сніг з дощем та ожеледицею. Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Українців попереджають, що на дорогах через ожеледицю, потрібно бути особливо уважними.

Укргідрометцентрі повідомляють, що вдень 14 листопада та вночі 15 листопада в Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській і Кіровоградській областях очікується сніг з дощем, тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах очікується ожеледиця.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Очікуються незначні ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - зазначили в ДСНС.

На Заході країни весь день по всіх областях будуть дощі. Температура вдень від +6 до +8 градусів, вночі від +2 до +4 градусів. В Ужгородській області вдень від +11 до +13. Вітер південний 7-12 м/с.

У північних областях погода вирішила познущатися ще більше, тут і морози, і дощ, і сніг. Температура вдень від 0 до +4 градусів, а вночі від -2 до -7 градусів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. В столиці вдень від 0 до +2 градусів, вночі – від -2 до -4 градусів.

На Сході тільки сильний вітер і мінлива хмарність. Вдень температура буде від +1 до +4 градусів, а вночі -2…-8 градусів. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

На Півдні і в Криму, навіть враховуючи розташування, дуже холодно. По всій території мінлива хмарність. Температура вдень від +1 до +8 градусів, вночі від 0 до -4 градусів. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

Нагадаємо, на цьому тижні країну потрясе сильне похолодання. Після затяжної теплої осені на голови українців в буквальному сенсі звалиться сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках.

Також "Знай.uа" писав, у деяких містах України, склалася ситуація з відсутністю тепла в будинках. І вона близька до катастрофічної.