Синоптики попередили українців про різку зміну погоди. Відомо, що вже до вихідних небо над Україною окупують хмари, холодні дощі поступляться снігопадам. Над всією країною протягом п'яти найближчих днів стоятиме західний циклон. Часом дощі і сніг на деякий час припинятимуться.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українського Гідрометцентру.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

У четвер, 15 листопада, хмари з дощем і снігом підуть з центру України, але залишаться в західних регіонах і змістяться на схід. Однак температурний режим не зміниться. На південному-сході похолоднішає ще на 1-2 градуси.

У п'ятницю, 16 листопада, дощі з мокрим снігом заполонять південні і північно-східні регіони України. У цих регіонах температура знизиться ще на 1-2 градуси. На решті території опадів не прогнозують. Але якщо на заході України все також обіцяють до +5-7 тепла, то в центрі і на півночі країни повітря прогріється максимум до +2, а вночі морози до -6 градусів.

В суботу, 17 листопада, прогнозується сильна хмарність по всій Україні. А на півдні країни дощі перейдуть в снігопади. Похолодає на всій території країни і у середньому по всіх регіонах вдень температура повітря змінюватиметься від 0 до +2, місцями до +4, а вночі прогнозують значне зниження температури до -5 морозу.

У неділю, 18 листопада, зима остаточно вторгнеться в Україну. На більшій частині країни прогнозують снігопади. Холоду рівномірно розійдуться по всій країні з денним потеплінням і нічними відчутними морозами.

Варто нагадати, що в Києві з самого ранку, 15 листопада практично у всіх районах міста ускладнено рух транспорту. Після такого колапсу, який паралізував столицю напередодні, пробки станом на 9 ранку оцінювалися в 6 балів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптик і експерт в області погоди Наталка Діденко прогнозує, що українську столицю в ніч на 15 листопада продовжать атакувати опади у вигляді снігу або переохолодженого дощу.

Нагадаємо, вбивця сезонних болячок: як правильно заварювати і пити імбирний чай.

Як повідомляв Знай.uа сніговий апокаліпсис: де і за скільки можна "перевзути" авто.

Знай.uа писав, перший сніг і ожеледь, але і це ще не все: погода різко змінить настрій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще