Зараз київська транспортна система страждає від погодних сюрпризів. Тверезим водіям дуже складно впоратися з керуванням, але є такі персонажі, яким нудно спостерігати за тим, що відбувається в адекватному стані.

Такі "подвиги" майже завжди закінчуються дуже сумно.Так, в українській столиці, на Броварському проспекті сталася масштабна ДТП за участю чотирьох авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленню "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

З'явилася інформація, що водій авто Toyota Camry в стані алкогольного сп'яніння вилетів на зустрічну смугу, де протаранив Range Rover. Від сильного удару останнє авто розвернуло, після цього Range Rover влетів у Peugeot, а Peugeot в Hyundai.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Ніяких документів (на авто або на саму людину – ред.) не було, але як тільки він вийшов з машини, дуже голосно кричав, що він з прокуратури. З якої саме, поки не відомо", – йдеться у повідомленні.

На місці і в лікарні швидкої допомоги чоловік відмовився від проходження будь-яких тестів на алкоголь. В результаті аварії було госпіталізовано водія Range Rover. На місці працювали лікарі швидкої, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Варто нагадати, що 26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району на Рівненщині. Спортсмена доставили в лікарню. Інформацію підтвердив представник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук. Олег перебував за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся з вантажівкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" у Facebook. Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок". У відеозверненні, Євген зізнався, що ще не встиг змінити літню гуму на зимову і по дорозі на роботу його машину трохи занесло, хоча їхав дуже повільно.

Нагадаємо, ніхто не був готовий: перший сніг перетворив Київ на транспортне пекло.

Як повідомляв Знай.uа киянин підірвався на власній машині: перші подробиці та відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, на трасі під Києвом потужний вибух розірвав авто: моторошне відео.