З'явилися нові подробиці аварії за участю відомого українського армрестлера Олега Жоха.

Так, 14 листопада, на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП за участю Чемпіона світу і Європи з армрестлінгу Андрія Пушкаря і армрестлера Олега Жоха. Відомо, що Андрій Пушкар загинув на місці, а Олег Жох в даний момент знаходиться в реанімації.

Олег Жох

За інформацією спільноти "Армрестлінг", у Жоха в двох місцях перелом лівої руки, підтвердилася гематома на голові і сильні забої легенів. Вчора він впав у кому. На завтра призначено повторне МРТ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що 26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району на Рівненщині. Спортсмена доставили в лікарню. Інформацію підтвердив представник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук. Олег перебував за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся з вантажівкою. 50-річний батько Олега і 33-річний спортсмен з Тернополя Андрій Пушкар, які теж знаходилися в автомобілі "Mercedes" загинули на місці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 14 листопада, в Києві актор "Дизель шоу" Євген Гашенко потрапив у нову ДТП. Про це розповів сам шоумен відео на сторінці "Дизель Студіо" у Facebook. Відомо, що інцидент стався вранці, коли артист їхав на роботу, на студію записувати нову серію "Дизель ранок". У відеозверненні, Євген зізнався, що ще не встиг змінити літню гуму на зимову і по дорозі на роботу його машину трохи занесло, хоча їхав дуже повільно.

В самому центрі міста в пробці він "наздогнав" мікроавтобус. Нічого страшного, на щастя, не сталося, лише трохи постраждав бампер автомобіля Гашенка. Але актор встиг на запис програми і обіцяв змінити покришки.

Нагадаємо, ніхто не був готовий: перший сніг перетворив Київ на транспортне пекло.

Як повідомляв Знай.uа киянин підірвався на власній машині: перші подробиці та відео з місця трагедії.

Знай.uа писав, на трасі під Києвом потужний вибух розірвав авто: моторошне відео.