У середу, 14 листопада, Україну потрясла моторошна аварія за участі відомих спортсменів-армреслерів Олега Жоха та Андрія Пушкаря, останній загинув на місці.

У пам'ять про Андрія Пушкара організатори турніру в Польщі підготували зворушливе відео, яке оприлюднили у мережі.

Автори відео нагадали, яким хорошим другом, патріотом, тренером був Андрій, а також показали кадри, на яких люблячий батько і чоловік зображений зі своєю сім'єю.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Найвидатніший Чемпіон назавжди!" - підписали під відео.

Нагадаємо, 26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району, що на Рівненщині. Спортсмена доставили до лікарні. Інформацію підтвердив речник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук.

Олег знаходився за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся із вантажівкою.

50-річний батько Олега та 33-річний спортсмен із Тернополя Андрій Пушкар, які теж знаходилися у автомобілі "Citroen", загинули на місці.

Олег Жох (народився 13 жовтня 1992 року в Оженині) - український рукоборець. Семиразовий переможець чемпіонату світу, триразовий переможець і бронзовий призер чемпіонатів Європи у різних вагових категорях. Заслужений майстер спорту України (2012).

Андрій Пушкар (народився 6 серпня 1985 року в Кременці) - український рукоборець. Заслужений майстер спорту України. Чемпіон світу з армспорту.

Раніше Знай.uа писав про те, що з'явилися нові подробиці аварії за участю відомого українського армрестлера Олега Жоха.

Так, 14 листопада, на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП за участю Чемпіона світу і Європи з армрестлінгу Андрія Пушкаря і армрестлера Олега Жоха. Відомо, що Андрій Пушкар загинув на місці, а Олег Жох в даний момент знаходиться в реанімації.

За інформацією спільноти "Армрестлінг", у Жоха в двох місцях перелом лівої руки, підтвердилася гематома на голові і сильні забої легенів. Вчора він впав у кому. На завтра призначено повторне МРТ.

Також Знай.uа повідомляв, що 26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району, що на Рівненщині.