Вже відомо, яким буде курс іноземних валют в суботу, 17 листопада. За даними Національного банку України (НБУ) офіційний курс встановився на рівні 27,75 грн/долар, що на 2 копійки нижче в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс валют Нацбанку на 17 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2775.4970 гривень;
- 100 євро – 3149.0789 гривень;
- 10 російських рублів – 4.2057 гривні.

Так, офіційний курс гривні до долара на 17 листопада встановлено на такому рівні: 2775,497 гривень за 100 доларів (-1,9286 гривень).

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, 14 листопада в Кабінеті міністрів схвалили законопроект про держбюджет на наступний рік.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що під час обговорення законопроекту прем'єр Володимир Гройсман зазначив, що уряд готовий працювати над доповненнями до основного фінансового документа країни. Прем'єр також додав, що бюджет на наступний рік повинен бути реалістичним, щоб не почалася криза.

Крім того, пізніше Гройсман на власній сторінці в соцмережі зазначив, що вже в наступному році влада перерахує цивільні і військові пенсії.

"З першого січня 2019 року відбудеться перерахунок пенсій військовим пенсіонерам. З 1 березня 2019 - масштабний автоматичний перерахунок пенсій майже 12 мільйонам пенсіонерів", - зазначив прем'єр.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Bitcoin тільки що зробив to the moon, лише у зворотний бік - на 500 доларів вниз. А слідом за ним посипалась і інша криптовалюта.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що після відставки міністра з питань Brexit Домініка Раабе обвалився курс фунта по відношенню до більшості основних валют.