Смертельна аварія сталася близько 18 години на вулиці Київська у місті Рівне, передає UA:Рівне.

Як повідомила речниця відділу комунікації Нацполіції області Марія Юстицька, там 30-річний рівнянин за кермом Mercedes-Benz Sprinter наїхав на 65-річну жительку Рівненщини.

Відомо, що водій рухався заднім ходом. Унаслідок наїзду пенсіонерка отримала травми несумісні з життям.

На місці події працює слідчо-оперативна група, патрульна поліції та експрети.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

поліція
поліція

Раніше ми писали, що у Львові в ніч з 14 на 15 листопада бригада "швидкої" потрапила в жорстку ДТП. Відомо, що карета "швидкої" влетіла в огорожу підземного переходу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби місцевої поліції.

З'явилася інформація, що аварія сталася приблизно о 03.50 на вулиці Стрийській, 45 недалеко від автобусного заводу. За інформацією копів, водій не впорався з керуванням та в'їхав у огорожу підземного переходу.

поліція
поліція

Всю бригаду лікарів госпіталізували. Серед постраждалих - 56-річний водій, 42-річний та 64-річний пасажири. Правоохоронні органи встановлюють обставини ДТП.

Інформацію про те, що швидка допомога збила пішохода і після цього в'їхала в підземний перехід, правоохоронці не підтверджують.

Також раніше ми передавали, що у Харкові на сумнозвісній вулиці Сумській, де у 2017 році сталася кривава автотрагедія з 6 загиблими, знову сталася ДТП. Відомо, що 13 листопада пізно ввечері на вулиці зіткнулися два авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби патрульної поліції в Харківській області.

Відомо, що в ДТП брали участь Mercedes та Daewoo Lanos. Як можна побачити на опублікованих фото з місця аварії, обидва автомобіля серйозно постраждали. Травми отримали водій та два пасажира Lanos. Їх з місця пригоди забрала карета "швидкої".

Нагадаємо, пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, десятки поранених.

Як повідомляв Знай.uа батько-машиніст переїхав сина, деталі страшної трагедії.

Знай.uа писав про підрив натовпу в Запоріжжі. Копи повідомили трагічні новини, в області введено особливий режим.