Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Субсидії або пільги: влада не дасть українцям сісти на два стільці

Українські родини зможуть вибирати — користуватися в опалювальний сезон пільгою або субсидією. Про це повідомляє прес-служба Кабміну. В уряді пояснили, що якщо сім'я має право на субсидію, але її розмір невеликий і, на її думку, доцільніше платити за комунальні послуги з урахуванням пільги, то необхідно подати заяву до органу соціального захисту населення про припинення надання субсидії.

І навпаки: якщо в опалювальний період родині доцільніше користуватися субсидією, то необхідно подати заяву для призначення субсидії.

Азовське море
Азовське море

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Росії збираються закрити Азовське море, збирають силовиків

У Росії пригрозили Україні "діями у відповідь" за затримку 15 суден в Азовському морі за їх нібито незаконні заходи в портах окупованого Криму. Член комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Росії Франц Клинцевич написав у своєму Facebook, що не виключає перекриття моря для українських судів.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Укрзалізниця запустила новий сервіс: що зміниться для українців

"Укрзалізниця" оновила функціонал програми для продажу квитків. Нововведення стосуються власників мобільних пристроїв на базі платформи іОЅ. Про це глава компанії Євген Кравцов написав на своїй Facebook - сторінці. За його словами, тепер можна зберігати квитки в додатку Apple Wallet і автоматично вносити інформацію про поїздку в Google-календар.

Кримський міст
Кримський міст

Знищити Керченський міст: Путін отримав несподівано жорстку відсіч

У Верховній Раді прокоментували погрози Франца Клинцевича з Ради Федерації Росії. Член оборонного комітету Олександр Бригинець заявив, що Росія зможе закрити Азовське море для українських судів лише в разі, якщо підірве Керченський міст.

СБУ
СБУ

Росія готувала вбивства українських активістів: у Києві затримано небезпечного кілера

Національна поліція затримала громадянина України, який виконував завдання спецслужб Росії. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Затриманий виявився винним в організації терористичного акту в Херсоні (замах на одного з керівників політичної партії "Національний корпус"). Крім того, він здійснював організацію нападів на громадських активістів в Херсонській області.