Американські вчені помітили незвичайні узори в процесі аналізу інформації, представленої за допомогою Google Earth. Так пише internetua.

Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей. Їх діаметр досягає приблизно двадцять три метри. Всього учені виявили двадцять таких візерунків. Вони прикрашають стіни печер, а також розташовуються на землі з камінням навколо.

На даний момент вчені намагаються визначити, що стало причиною виникнення таких спіралей. Однак уфологи наполягають, що візерунки є слідами, що їх залишили на нашій планеті прибульці.

Пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили непізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією. Про це повідомляє Daily Mail.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, який миттєво зник". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

НЛО
НЛО

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор або інший об'єкт, що здійснює вхід в атмосферу.

Видання повідомляє, що дивний вогонь помітив також пілот невідомої ірландської авіакомпанії. Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

НЛО
НЛО

Раніше повідомлялося, що на поверхні червоної планети був знайдений інопланетянин з "Зоряних воєн".

Скотту вдалося побачити два тіла. Одне з них виглядало, як людина - мало руки і ноги, в решта була схожа на рептилію.

Друга істота нагадувала Уорингу знаменитного лиходія фільму "Зоряні війни" - Джаббу Хатта. За словами уфолога, істота спочатку прийняла комфортну позу, а потім загинула.

Про це повідомляється на офіційному сайті уфолога Скотта Уоринга.

Нагадаємо, нічний виліт величезного НЛО зняли на відео.

Як повідомляв Знай.uа, нахабні інопланетяни "помахали ручкою" пілотам лайнерів.

Також Знай.uа писав, що вчені розкрили шокуючу історію вимирання цілої цивілізації, це може повторитися.