Ймовірні кандидати на вибори починають засипати народ обіцянками ще задовго до перегонів. Втім, коли отримують бажане, знаходяться при владі кілька років, забувають все, що говорили. Підбити підсумки діяльності чинних перших осіб держави вирішив на сторінці у Facebook блогер, юрист Михайло Шнайдер.

Він нагадав: вже минуло 5 років з того моменту, коли вони зайняли свої крісла, але суттєвого покращення, на його думку, українці так і не побачили:

"За п'ять років виростають діти. За п'ять років будуються цілі міста. За п'ять років можна змінити цілий світ. А що зробили вони? Чого досягли? Результати дійсно вражають. За цей час ми стали: однією з найбідніших держав Європи, однією з найбільш корумпованих держав Європи, однією з найбільш кримінальних держав Європи. І цей список можна продовжувати дуже довго", - зазначив він.

Бідність в Україні
Бідність в Україні

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Шнайдер натякає: у влади було цілком достатньо часу, аби нарешті підняти економіку, були для цього і всі необхідні ресурси – як фінансова підтримка іноземних партнерів, так і "кредит довіри" від населення:

Бідність в Україні
Бідність в Україні

"Ми дали їм можливість змінити Україну. Ми довірили їм управління державою. І вони змінили нашу країну до невпізнання. Тільки від таких змін, стає просто страшно, а ще найстрашніше те, що ми втратили час. Ми втратили цілих 5 років. Поки інші держави розвивалися і йшли вперед, ми скотилися в даний феодальне Середньовіччя. Наскільки ж ми все-таки відстали від розвинених країн? На десятиліття? Або сторіччя? Я боюся, що назавжди ...", - підсумував Шнайдер.

Дивіться: 7 рішень, які зруйнували економіку України

Нагадаємо, Україну та Уругвай порівняли на прикладі президентів. Як повідомляв "Знай.ua", блогер влучно відповів Гройсману на звіт з економіки України. Також "Знай.ua" писав, у мережі показали наслідки відключення опалення у Кривому Розі та Смілі.