Проросійські бойовики керованою ракетою знищили машину ЗСУ в Пісках.

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на повідомлення прес-штабу.

За інформацією ЗСУ, стріляли з окупованого Донецька. Як кажуть українські військовослужбовці, останнім часом "ворог зовсім знахабнів – стріляє вдень і вночі, не гребуючи важким калібром".

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Наші, так би мовити, близькі брати відкрили вогонь з ракетної установки, але завдяки дроту, який йде через дорогу, вони не влучили", – розповів військовослужбовець Андрій.

Ракета потрапила в задню частину машини, військові встигли вибігти, але бойовики на цьому не заспокоїлися.

Бійці кажуть, що машини трохи шкода, адже її подарували волонтери. Останнім часом бойовики значно збільшили інтенсивність обстрілів.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Бойовики сидять в окупованому Донецьку, зайнявши колишні будівлі шахти, які після боїв за Донецький аеропорт в українській армії називають близнюками. Саме з них позиції українських військових видно як на долоні.

"Тут доводиться швидко рухатися і нахилятися, адже до позицій ворога лічені сотні метрів і, помітивши рух на наших позиціях, вони можуть відкрити вогонь в будь-який момент", – розповідають військові.

Диверсійні групи ворога ходять тут постійно. Наближаються на 100-200 метрів, але отримавши відповідь, йдуть. Мета цих вилазок – пошук прогалин в обороні української армії, але в Пісках таких місць немає.

бойовики
бойовики

Нагадаємо, учасникам незаконних "виборів" в підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів.

Про це повідомила мешканка Старобешівського району на ім'я Анна.

"вибори ЛДНР"
"вибори ЛДНР"

Зокрема, вона розповіла, що російську куритори для кращої картиники на "виборчі ділянки" зганяли людей, поповнюючи їхні мобільні рахунки на 50 рублів.

Раніше Знай.uа писав про те, що у так званій "ДНР" серед окупаційної влади "засвітився" скандальний екс-нардеп забороненої в Україні комуністичної партії. Про це стало відомо з повідомлень української преси. Хворий на "комунізм головного мозку" депутат Володимир Бідевка очолив так звану "Народну раду ДНР". 98 із 100 депутатів проголосували за Бідевку.

Також Знай.uа повідомляв, що на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР".