Ватажок донецьких і кримських головорізів Володимир Путін в Сочі, під час наради з питань обороноздатності, розповів, що російська столиця вже вирішує, як відповісти на вихід США з "ракетного" договору.

За словами Путіна, потенційні варіанти вже обговорювалися на вищому рівні керівництвом Міноборони РФ. Також він додав, що Кремль готовий вести діалог з США щодо деталей договору про РСМД (ракет середньої і малої дальності). Про це пишуть російські ЗМІ.

"Знову підкреслю: ми готові вести діалог з американськими партнерами з цього ключового питання, і сподіваємося, що вони поставляться до цього з повною відповідальністю. Тому що рішення США про вихід з названого договору, безумовно, не може залишитися і не залишиться без відповіді з нашого боку", - заявив Володимир Путін в Сочі.

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Путін також розповів, що вихід США з договору сумно обернеться не тільки для США, але й зашкодить загальносвітовій безпеці, уточнивши, що Російська Федерація прийняла відповідні заходи у вигляді створення гіперзвукової зброї, здатної долати будь-яку систему".

Варто нагадати, що Рада Євросоюзу із закордонних справ обговорила ситуацію в Азовському морі і вирішила ініціювати прийняття конкретних контрзаходів щодо країни-агресора Росії. Про це на прес-конференції заявила голова дипломатії ЄС Федеріка Могерині за підсумками засідання Ради ЄС у Брюсселі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський генерал-майор Олександр Прокопчук, який був главою Інтерполу в Москві, а два роки тому був обраний віце-президентом міжнародної поліції, є головним претендентом на посаду глави Інтерполу, через що пристрасті в світі розпалюються. Україна і низка країн Європейського Союзу виступають проти кандидатури Прокопчука.

Нагадаємо, російський мультфільм загрожує національній безпеці європейської країни.

Як повідомляв Знай.uа стусанами з Ради в обійми бойовиків: скандальний депутат став ватажком на Донбасі.

Знай.uа писав, Європу лихоманить через скандал з Інтерполом та людиною Путіна.