У так званій "ДНР" серед окупаційної влади "засвітився" скандальний екс-нардеп забороненої в Україні комуністичної партії. Про це стало відомо з повідомлень української преси. Хворий на "комунізм головного мозку" депутат Володимир Бідевка очолив так звану "Народну раду ДНР". 98 із 100 депутатів проголосували за Бідевку.

Журналісти передають, що колишній депутат в даний момент бере участь в так званій фракції "Донецька республіка".
Перебіжчик народився в Макіївці і довгий час був депутатом української Верховної Ради. У 2010-2012 роках він працював у Донецькій обласній раді, після цього пройшов у Парламент.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що США готові надати могутню військову підтримку Україні, Путін може відпочивати.
Так, Україна і Сполучені Штати ведуть переговори про постачання нової партії летального зброї. Про це в понеділок, 19 листопада, заявив глава МЗС України Павло Клімкін, правда, він поки не уточнив, що саме це буде за зброю. Американська підтримка позитивним чином впливає на обороноздатність України в зоні проведення ООС – перелякана Росія веде танки вглиб окупованих територій, щоб не потрапити під прицільний вогонь наших солдатів.

Також ми раніше повідомляли, що лицемірна Росія наважилася назвати Україну (привселюдно) близьким по крові народом. Більшу образу для України важко вигадати. Після всіх вторгнень і пролитої крові наших солдатів і мирних жителів, один з путінських дармоїдів під час Генасамблеї ООН заявив, що РФ не збирається воювати з Україною. Про кричущий випадок лицемірства і ницості читайте в нашому недавньому матеріалі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше писав наш портал, Україна не дозволить, щоб главою Інтерполу призначили російського генерала. У випадку, якщо це відбудеться, країна готова блокувати засідання Генасамблеї відомства.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Путін вже програв війну. Такої думки дотримується глава МЗС України Павло Клімкін.

Россия втратила Україну в контексті будь-якої співпраці і тому програла війну.

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час конференції Halifax International Security Forum в Канаді, пише gazeta.ua.

"Путін - дозволив провести повну заміну українського суспільства", - заявив Павло Клімкін

Все більше і більше українців підтримують вступ країни в НАТО, що також свідчить про поразку Путіна.