Лицемірство одного сусідньої держави переходить всі допустимі межі. Країні-агресору ще вистачає нахабства називати українців близькими по крові людьми, і це – після віднятих у нас територій і пролиття крові наших солдатів. Українці до глибини душі обурені словами постпреда Росії при ООН Геннадія Кузьміна. Солодким голоском той ще й співав, що ніхто в Росії не збирається воювати з Україною.

Заява, за яку хотілося б… Гаразд, поки не повісити, а просто подивитися в ці безсоромні очі, прозвучала напередодні голосування за оновлений проект резолюції про захист прав людини на території тимчасово окупованого в Криму ООН і булоа передано виданням ТАСС.

"Україна ось уже чотири роки веде безкомпромісну війну з Росією. Ось тільки Росія на цю війну так і не з'явилася, ніхто в Росії не збирається ворогувати з близьким по крові українським народом", - зморозив постпред.

Кузьмін додав, що на "референдумі" кримчани нібито відстояли "право жити без нових українських ідолів — Бандери, Шухевича та інших поплічників нацистів" і розмовляти на "рідною російською мовою".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна готує нові, досить жорсткі санкції для наших так званих "братів''. Держава-агресор має відповісти за дешеве подобу виборів на окупованих територіях в Донецькій і Луганській області. Так звані вибори різко засуджує не тільки Україна, але і безліч країн Європи та інших країн світу. Дія санкцій, як пише видання Інтерфакс-Україна, торкнеться не тільки людей, які замішані у проведенні псевдовиборів і брали участь у їх організації та проведенні, а також українських підприємств, що підтримують російську "оборонку".

Не тільки Україна, але і Сполучені Штати Америки мають намір добити Росію санкціями.

Як раніше повідомляв Знай.uа, новий пакет "драконівських санкцій, покликаних остаточно приборкати агресора, приготували також Сполучені Штати Америки. Драконитимуть Росії зібралися на всіх фронтах, однак поки не повідомили, які саме сфер торкнуться санкції – тримають інтригу. Помічник держсекретаря сша щодо міжнародної безпеки і нерозповсюдження Крістофер Форд пообіцяв Росії "жовте життя", пишуть ЗМІ.

США анонсували чергову порцію санкцій проти РФ за псевдовыборы на Донбасі. Пародія на вибори в ОРДЛО, всупереч думці Росії, не додала Москві поваги у світі.