Всесвітньо відомий ірландський авіаперевізник компанія Ryanair планує створити в Україні четвертий за масштабом IT-хаб в Європі. Саме тому, компанія планує ввести в Україні нову посаду технічного директора.

Про це стало відомо завдяки заяві комерційного директора компанії Девіда О'браєна.

Ryanair
Ryanair

"Компанія запускає посаду технічного директора в Україні. Це рішення мотивовано перспективою створення IT-хаба в Україні, який може стати четвертим в Європі після мадридського, вроцлавського і дублінського", - наголошується в повідомленні Мінінфраструктури України.

Ryanair
Ryanair

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що ірландський лоукостер Ryanair нещодавно звільнив відразу шість співробітників. Причини досить непередбачувані: керівництву компанії не сподобалися знімки, де вони сплять на підлозі в очікуванні рейсу.

Таке рішення пояснили "шкода репутації", якій нібито завдали працівники. Знімки опублікували в Twitter ще в середині жовтня, їх автор зазначив: зроблені вони невипадково, сам бачив перевізників в кімнаті для екіпажу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вперше в історії харківського міжнародного аеропорту відкрилося регулярне авіасполучення з британською столицею. Так, угорський перевізник Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби аеропорту.

З'явилася інформація, що рейси здійснюються три рази на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах. Деякі тижні – два рази, крім четверга. Час вильоту з Харкова – 13:15. Час шляху становить 3 години 55 хвилин.

Нагадаємо, в Європу за копійки: рейси з Києва та Львова від 8 євро.

Як повідомляв Знай.uа популярні лоукостери приготували пасажирам неприємний сюрприз, доведеться розщедритися.

Знай.uа писав, українцям подарували десятки дешевих авіарейсів: список.