У мережі показали, як сніг замів одну з гарячих точок на Донбасі — шахту "Бутівка". Оборону на цьому місці тримають бійці 92 бригади.

Фонд "Повернися живим" опублікував фото на своїй сторінці в Facebook.

"Передову засипало снігом. Фото нижче зроблено 20 листопада, на шахті "Бутівка", на якій взимку 2015 йшли криваві бої. Зараз оборону на цьому напрямку тримають бійці дев'яносто другої бригади. Вони, захисники України, гостинні до своїм, завжди жорстокі з окупантами і готові за будь-яких погодних умовах дати відсіч ворогові", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що проросійські бойовики керованою ракетою знищили машину ВСУ в Пісках.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-штабу.

За інформацією ВСУ, стріляли з окупованого Донецька. Як кажуть українські військовослужбовці, останнім часом "ворог зовсім знахабнів – стріляє вдень і вночі, не гребуючи важким калібром".

"Наші, так би мовити, близькі брати відкрили вогонь з ракетної установки, але завдяки дроту, який йде через дорогу, вони не потрапили", – розповів військовослужбовець Андрій.

Ракета потрапила в задню частину машини, військові встигли вибігти, але бойовики на цьому не заспокоїлися.

Донбас
Донбас

Бійці кажуть, що машини трохи шкода, адже її подарували волонтери. Останнім часом бойовики значно збільшили інтенсивність обстрілів.

Бойовики сидять в окупованому Донецьку, зайнявши колишні будівлі шахти, які після боїв за Донецький аеропорт в українській армії називають близнюками. Саме з них позиції українських військових видно як на долоні.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Нагадаємо, на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР".

Раніше Знай.ua повідомляв, ЄС має намір прийняти конкретні заходи у зв'язку з діями Росії в Азовському морі.

Також Знай.ua писав, на Донбасі поставили пам'ятник головному овочу.