У Смоленській області сталася жахлива історія. Так, у місті Сафоново 14-річна дівчинка, яка поскаржилася російському президенту володимиру Путіну на мізерну зарплату своєї мами, наклала на себе руки.

Про цю трагічну новину стало відомо завдяки повідомленню видання "Радіо Свобода".

Відомо, що дівчинка також скаржилася на жорстокий буллінг, над нею знущалися однокласники через проблеми із зором, дражнили її "циклопом". Про цей факт вже стало відомо з повідомлень російських ЗМІ.

Одна з російських газет пише, що ще починаючи з 2015 року дівчинка залишала в соцмережах депресивні статуси. І незадовго до смерті вона написала: "Чому ви всі такі злі?".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З непідтверджених даних є інформація, що біля загиблої знайшли передсмертну записку, в якій дівчинка попрохала нікого не звинувачувати в її смерті. У групі "Погані новини" в мережі "Вконтакті" повідомляється, що дівчинку звуть Наташа. Вона повісилася в під'їзді багатоквартирного будинку №5 по вулиці Революційній, її тіло знайшов сусід.

"Деякий час тому Наташа поскаржилася в адміністрацію Володимира Путіна на мізерну зарплату її мами, яка працює санітаркою в місцевій лікарні. Як розповів співрозмовник, в минулу п'ятницю головний лікар медичного закладу викликав жінку на килим. Дівчинка отримала від матері наганяй, що також залишило глибокий шрам на дитячій душі", – написали в соцмережі.

Варто нагадати, що 17 листопада в Києві молода мати покінчила життя самогубством в одному приміщенні, де перебувала разом зі своєю маленькою дитиною. Зокрема, зазначається, що мати покінчила життя у ванній кімнаті квартири. Попередньою причиною такої дії родичі називають розлучення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася страшна трагедія. Так, 16 листопада в ніч з п'ятниці на суботу приблизно о 22.50 на вулиці Чорнобильська, 24/26 в Святошинському районі під багатоповерховим будинком перехожі знайшли труп молодої жінки.

Нагадаємо, залишився зовсім маленька дитина: пішла з життя відома українська акторка.

Як повідомляв Знай.uа сховай ремінь: чому не можна піднімати руку на дитину.

Знай.uа писав, відомий музикант покінчив з собою в Москві.