У Росії знову не можуть визначитися з "теплими" почуттями до свого лідера. Так, багато російських виборців думають, що Путін безпосередньо пов'язаний з проблемами їх так званої держави. Як би це не було парадоксально, але він залишається незмінним лідером президентського рейтингу.

Про це стало відомо завдяки соціальному дослідженню "Левада-центру". Яке провели фахівці у період з 18 по 24 жовтня.

Так, 61% респондентів вважають, що президент несе повну відповідальність за проблеми, що стоять перед країною під час його правління. Ще 22% опитаних вважають, що він відповідальний "в певній мірі".

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що 10% вважають, що Путін "все робив правильно, і якщо щось не вдалося, то це вина недбайливих і корумпованих чиновників", а 6% – що він "все робив правильно, і якщо щось не вдалося, то це результат об'єктивних обставин". А ось 2% респондентів не змогли відповісти на це питання

Варто нагадати, що українська група соціологів "Рейтинг" поділилася результатами опитування українців щодо оцінки впливових постатей різних періодів, які тим чи іншим чином вплинули на історичний розвиток або, навпаки, занепад держави. Статистика свідчить, що до Йосипу Сталіну позитивне ставлення висловили 21% українців, 58% опитаних ставляться до нього негативно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більшість українців вітають вступ країни в НАТО, проте є і ті, хто проти такої інтеграції. Про це свідчать дані опитування КМІС, Центр Разумкова та соціологічної групи "Рейтинг". В цілому вступ України в Північноатлантичний Альянс підтримують 40% респондентів, проти виступають 36% опитаних.

Нагадаємо, це тільки початок: українська армія окупувала престижний рейтинг.

Як повідомляв Знай.uа це фіаско, Трамп: демократи взяли реванш на виборах у США.

Знай.uа писав, українці розповіли, що їх хвилює найбільше, і це не Путін.