У деяких сім'ях досі прийнято їсти в цей день гарячі щі, тільки зняті з вогню. Вважалося, що якщо їх з'їсти досить багато, то зима буде теплою. Якщо ви побачили, що на нічному небі багато зірок, то це означає, що буде хороший урожай ягід і грибів влітку. Але щоб такий прогноз збувся, сьогодні потрібно обов'язково заварити чай з будь-якими сушеними ягодами. Навіть якщо ви не вирощуєте ягоди і не ходите по гриби, краще все ж виконати вказівку, чим більше буде урожай, тим дешевше буде і товар.

Цей день вважається дуже важким, сьогодні люди часто обманюють один одного. Тому не можна піддаватися провокаціям і лестощам. Але варто все ж придивитися до знаків, які доля вам посилає. День погано підходить для одружень і заручин. Сьогодні бажано бути спокійним і стриманим, не проявляти грубість та зайвих емоцій. Також бажано не їсти багато і не спати надто довго.

Ще на Теодора Студита потрібно навести вдома порядок і викинути непотрібні речі. Особливу увагу варто приділити посуду, на якому є сколи та тріщини, щоб злидні не прийшли в ваш дім. У цей день талісманом вважається аметист. Він допоможе зняти нервову напругу, позбавить від стресу і гніву. А ще він допомагає приходити до вас віщим снам і береже від сп'яніння. Вважається, що на аметисті можна навіть ворожити, задаючи каменю питання. Перед питанням його потрібно затиснути в долоні, якщо мінерал набуде більш бузковий відтінок, це означає «так», якщо ж блакитний - «ні».

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Діти, які народилися сьогодні мають сувору вдачу, можливо через це вони рідко бувають щасливі. Їх камінь-талісман - цитрин.

Нагадаємо, Москва атакувала США фейками проти визнання Голодомору геноцидом.

Як повідомляв "Знай.ua", в Америці підтвердили історичний факт.

Також "Знай.ua" писав, що на другій "батьківщині" українців відкрили меморіал жертвам Голодомору.