У Росії продовжують всіляко обмежувати волю і свободу українських в'язнів. Так, в'язень Кремля Павло Гриб в даний момент позбавлений будь-якої кореспонденції. Хлопця залишили без інформації.

Павло Гриб
Павло Гриб

Про це стало відомо завдяки повідомленню батька ув'язненого Ігоря Гриба в соціальній мережі Facebook.

Сьогодні, 23 листопада пройшло чергове судове засідання. Відбувся допит свідка сторони звинувачення. Практично все...

Geplaatst door Ігор Гриб op Vrijdag 23 november 2018

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Сьогодні, 23 листопада, відбулося чергове судове засідання. Відбувся допит свідка сторони обвинувачення. Практично все засідання проходило в закритому режимі. Наступні судові засідання 29 і 30 листопада 2018 року. Павло знову не отримує жодної кореспонденції", - повідомив батько ув'язненого Ігор Гриб.

У той же час він закликав писати Павлу листи. "Але писати йому все одно дуже потрібно. Підтримка життєво необхідна. Листи повинні дійти. Підтримайте Павла", - написав батько.

Він додав, що листи можна надсилати за адресою: 344082, РОСТОВСЬКА ОБЛ, р. РОСТОВ-НА-ДОНУ, вул. ВЕЛИКА САДОВА, 31, ФКУ "СІЗО-4 ФСВП РОСІЇ".

Варто нагадати, що Міністерство закордонних справ України висловило протест через продовження арешту українському політв'язню Павлу Грибу. Про це заявила прес-секретар МЗС Мар'яна Беца в Twitter.

Зараз вже відомо, що Павла Гриба викрали російські спецслужби на території Білорусі, куди він поїхав для зустрічі з дівчиною. Однак після перетину кордону ФСБ затримала українця і відразу ж вивезла до Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Північно-Кавказькому окружному суді (Ростов, Росія) українському 20-річному політв'язню Павлу Грибу зачитали обвинувальний акт, йому інкримінують схиляння до теракту. Це підтвердила прямо із залу засідань журналістка Ірина Ромалійська. Сам Павло провину не визнає, так і за час слідства було зафіксовано чимало порушень.

Нагадаємо, один із замовників вбивства Гандзюк зник: активісти б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа побили до напівсмерті: батько в'язня Кремля б'є на сполох.

Знай.uа писав, скандального російського репера кинули за ґрати.