МВФ
МВФ

Транш МВФ для України: з'ясувалося, про яку суму йде мова

Стало відомо, скільки грошей отримає Україна від Міжнародного валютного фонду (МВФ) в рамках першого траншу за новою програмою. Ця сума становить півтора мільярда доларів, передає видання "Українські Новини". Інформація, як пише видання, надійшла від перевіреного джерела, що ознайомлений з результатами відповідних переговорів.

Верховна Рада
Верховна Рада

Акцизи, податки і ціни: експерти назвали головні ризики держбюджету-2019

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Найважливіша подія в економічному житті країни цього тижня – прийняття Верховною Радою державного бюджету на 2019 рік. Результатом "великих бюджетних баталій" у парламенті стали безліч відносно невеликих змін в проекті, який закладено на 2019 рік. Про це повідомили у Центрі економічної стратегії.

Україна почала співпрацювати з Росією з гострого кримському питання, подробиці

Чиновники уточнюють, що обмін інформацією йде виключно з пенсійними органами Росії, а не з так званою псевдоадміністрацією окупованого півострова. Звинувачення в тому, що персональні дані кримчан, які виїхали з України було надано до Пенсійного фонду спростовують. У той же час у запитах, які відправляються в Росію, містять інформацію, за якою людина може бути ідентифікований за попереднім місцем проживання.

євробляхи
євробляхи

Судний день для євроблях: з 25 листопада зміниться все

Уряд наступив на горло власникам автомобілів на єврономерах залізним чоботом, і не збирається послаблювати свій натиск. Один за іншим виходять садистські закони, що стосуються ввозу, розмитнення та легалізації "євроблях"., незважаючи на численні всеукраїнські мітинги представників АвтоЄвроСили, життя легше не стає. Так, блогер Богдан Чухліб розповів на своїй сторінці в Facebook, чого чекати від нових законів, які набудуть чинності з 00:00 годин 25.11.2018.

погода
погода

Погода на 25 листопада: осінь вирішила подарувати українцям ще трохи чогось "бабиного"

Схоже, що осінь передумала передавати кермо правління зимі і вирішила порадувати українців якщо не бабиним літом, то хоч чимось від жіночого характеру. Синоптики прогнозують на 25 листопада потепління, але разом з тим – дощі та мокрий сніг.