У неділю, 25 листопада, в зоні проведення операції об'єднаних сил в результаті бойових дій, обстрілу двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Російські бойовики порушили режим припинення вогню на Донбасі за добу 9 разів. З застосуванням зброї, яке заборонено Мінськими угодами.

"Противник відкрив прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ОНС в районі н. п. Майське, Піски, Красногорівка та Лебединське. За захисникам Троїцького ворог застосував міномети калібру 120 мм, біля Малинового і Водяного - таку ж зброю, але калібром 82 мм", - повідомили в штабі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 17 листопада, на Донбасі, в районі проведення ООС путінські найманці вбили одного українського військового.

Цю інформацію повідомив прес-штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Так, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях збройних сил, при цьому, 10 разів окупанти використовували зброю, заборонену мінськими угодами.

Нагадаємо, низка трагічних втрат сколихнула країну, українці прощаються з ще одним героєм. Бойовики 16 раз обстріляли позиції ООС.

Як повідомляв Знай. ua, путінські покидьки вбили українського героя і отримали по заслугах. Українські військові дали гідну відсіч бойовикам.

Знай. ua писав, що в зоні ООС злетіли голови путінських собак, ВСУ гідно помстилася за обстріл. Хто з мечем до нас прийде, той від меча і загине.