У понеділок, 26 листопада, з самого ранку на пункті пропуску "Порубне", що на кордоні з Румунією утворилися численні черги. Люди масово почали виїжджати за кордон.

Цю інформацію повідомляє ДФС Чернівецької області.

Відомо, що однією з офіційних причин величезних черг називають несприятливі погодні умови.

З ранку на митному посту "Вадул-Сірет" ПП "Порубне" утворилася черга з 300-т вантажівок. Також повідомляється, що на кордоні з Румунією постійно збільшується кількість автомобілів, виробництва рухаються в західному напрямку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Порошенко підписав указ про рішення РНБО ввести воєнний стан на Україні. Військове положення буде діяти до 15.00 25 січня 2019 року.

26 листопада Верховна Рада на позачерговому засіданні може проголосувати за введення військового положення. Напередодні РНБО ухвалила рішення про звернення до парламенту з такою ініціативою.

Це реакція української влади на інцидент в районі Керченської протоки, що стався в неділю, коли російський прикордонний катер протаранив український буксир. Українська сторона звинуватила росіян у захваті трьох військових кораблів, на яких знаходилися 23 військових. Шестеро з них поранені, двоє - у важкому стані.

Також портал раніше повідомляв, що український президент Петро Порошенко поставив Росії ультиматум: терміново звільнити всіх українських моряків, захоплених у полон в Азовському морі.

Категоричну заяву в бік країни-агресора глава держави зробив під час засідання військового кабінету в ніч на 26 листопада.

Як повідомляв "Знай.uа", Україна отримала потужного союзника в протидію російській агресії.

Також "Знай.uа", Філарет терміново звернувся до українців і політиків через агресію Путіна.