Зовсім скоро в Україну прийдуть сильні морози, а у вівторок, 27 листопада потрібно бути особливо уважним на дорогах і пам'ятати про небезпеки мокрого снігу з дощем.

Про це повідомляє відомий український синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"Український понеділок (26 листопада, прим. ред) зі сніжною суперечною кашею, дощем, небезпечними дорогами і слизькими тротуарами планує запозичити із собою у вівторок (27 листопада, - прим. ред)", - невтішно повідомляє вона.

Також Діденко опублікувала прогностичну карту, на якій видно, де на початку тижня буде сніг, а де дощ. Так, бузковим кольором відзначено сніг, а синім – дощ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Україні також буде спостерігатися серйозний температурний контраст. На півночі від -3 градусів і +10 – на півдні країни. При цьому вдень опади, у вівторок, 27 листопада, зрушити з Півночі і Заходу, а потім і зовсім припиняться.

У Києві 27 листопада буде без опадів. А зовсім скоро, за словами синоптика, в Україну прийдуть морози на зміну дощу і мокрого снігу.

"З середовища (28 листопада - прим. ред) у Київі посилення морозу", - повідомила Діденко.

Нагадаємо, кінець осені підкладе свиню українцям. На Заході України вдень і вночі мокрий сніг майже по всім областям, уникнуть його Луцька та Рівненська області, тут мінлива хмарність.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповіла, чого чекати від потепління. Прогноз погоди від народного синоптика Наталки Діденко на вівторок.

Знай. ua писав, що кінець осені подарує Києву "незабутні" дні. Киян закликали бути обережними.