Офіційне видання українського уряду опублікувало рішення Президента Петра Порошенка про введення з 28 листопада воєнного стану. Однак уважні читачі помітили деякі розбіжності з тим, за що голосували у Верховній Раді та про що повідомили в новинах населенню.

Як відомо з заяви від 26 листопада, у десяти українських областях, які межують з іншими державами вводиться воєнний стан на 30 днів, однак "Урядовий кур'єр" повідомляє про 60 днів.

Українців цікавить питання, чи це помилка автора публікації, чи народу підсунули чергову зраду?

Додамо, Верховна Рада прийняла пропозицію президента Петра Порошенка та 276 голосами підтримали введення воєнного стану в десяти областях. До 27 грудня 2018 року жителі Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Луганської, Донецької, Сумської, Харківської, Чернігівської та Вінницької областей житимуть за особливих умов.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

У той же час, президент підкреслив, що обмежувати права громадян влада буде лише в разі російської інтервенції.

Згідно з текстом закону, в період дії воєнного стану часткова мобілізація оголошується президентом України "в терміни і в обсягах відповідно до загроз національній безпеці та обороні України".

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко доручив Генеральному Штабу провести часткову мобілізацію та організувати протиповітряну оборону важливих державних об'єктів.

Як повідомляв портал Знай.ua, війська США увійшли в Чорне море. Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V направився у акваторію Чорного моря поблизу берегів Болгарії.

Також Знай.ua писав про те, що Путін збирається застосувати на Донбасі хімічну зброю та готує брудні провокації.

Дивіться: Верховна Рада голосує за введення воєнного стану