Родичі однієї з постраждалих в страшній аварії на Сумській у Харкові розкрили "маленьку хитрість", якою скористалася сім'я Олени Зайцевої.

Про це під час засідання суду розповів Ігор Берченко, донька якого загинула в результаті тієї кривавої ДТП. Про це пише портал "Політека".

Зайцева
Зайцева

Так, за його словами, сім'я Зайцевої, яку звинувачують у ДТП, перерахувала гроші родині дівчини вже після того, як вона померла в лікарні. Берченко назвав перерахування грошей сім'єю Зайцевої "маленькою хитрістю".

Він додав, що твердження адвокатів Зайцевої про те, що їх сім'ю ніхто не міг знайти, є брехнею. Сім'я Берченка перебувала в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

"Якщо у дівчини (Зайцевої - ред.) такий важкий стан, їй виписали такі ліки, як же їй видали права?", — обурюється Берченко.

Зазначимо, що захист обвинуваченої хоче долучити до справи довідки про стан здоров'я дівчини. За їх даними, медики діагностували у Зайцевої вегетосудинну дистонію, пролапс серцевого клапана, а також посттравматичну енцефалопатію.

Берченко додав, його дружина разом з адвокатом поїхали до Тетяни Іванової (мати Олени Зайцевої) і попросили номер рахунку, а потім повернули їй всі гроші. З такою позицією виступила і представник потерпілих Лариса Матвєєва. За її словами, благодійна допомога не повинна вважатися пом'якшувальною обставиною.

Варто нагадати, що Геннадія Дронова, фігуранта у справі про смертельну ДТП У Харкові, можуть посадити у в'язницю на довше, ніж другу обвинувачену у справі скандальну "вічно хвору" з неходячими ногами та ідеальними бровами Олену Зайцеву.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одна з потерпілих у смертельній ДТП на Сумській вирішила повністю відмовитися від претензій до винуватиці – Альоні Зайцевої. Про це повідомляє адвокат Олени Євген Мельниченко.

Нагадаємо, всі хочуть грошей: у Зайцевої цинічно принизили постраждалих у кривавій аварії.

Як повідомляв Знай.uа у справі Зайцевої-Дронова перевернулося все, в суді коїться щось неймовірне.

Знай.uа писав, Зайцева вже майже на свободі: експерт назвав єдиного винного в ДТП.