комуністи
комуністи

Комуністи повертаються: один з найбагатших людей світу вступив у "червону" партію

Офіційна газета Компартії Китаю назвала засновника величезної компанії Alibaba в числі 100 людей, які сприяли Політиці реформ і відкритості країни. Зараз вже відомо, що подібний реліз від офіційного видання китайської компартії означає, що найбагатша людина Китаю Джек Ма, статки якого оцінюється в 35,8 млрд доларів, виявився членом Компартії.

Росіянам тут не місце "братів" масово розгортають на кордоні, не потрапити навіть через Білорусь

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Протягом доби українські прикордонники не пропустили через митний контроль понад 3 десятки росіян. Відомо, що всі вони прибули до Києва авіасполученням через Мінськ. У свою чергу авіакомпанія повинна була відправити всіх росіян додому першим же рейсом. Крім того білоруські прикордонники зазначили, що найбільше "поверненців" було саме 27 листопада.

Нові квитанції та договори: як зміняться правила оплати за світло в 2019 році

З 1 січня 2019 року в Україні запускається перший етап реформи ринку електроенергії. Так, незабаром послуги споживачам надаватимуть дві окремі компанії — оператор розподільних систем та постачальник.

Зірвали джекпот: українська "парочка" виграла в лотерею шалені гроші, і розповіла як

Під час розіграшу 1007-го тиражу "Лото-Забава" в постійному конкурсі "Парочка" двоє гравців з Черкаської та Полтавської областей виграли по 300 тис. грн. Щасливчики "озолотилися" в суботу, 25 листопада. В цей день цей конкурс святкував свій перший День народження.

заправка
заправка

Лайфхак по економії: українцям пояснили, як їздити з "порожнім" баком

Те, скільки втрачають сьогодні водії щодня на заправку авто не може не засмучувати. Ціни на паливо дуже відчутно б'ють по сімейному бюджету. Експерти дали кілька порад, як економити під час заправки і як правильно їздити, щоб не використовувати занадто багато палива.