З'явилася інформація, що в Донецькій області путінські бойовики підло обстріляли КПВВ "Майорське". Відомо, що тривожний інцидент стався 27 листопада, терористи використовували проти українських прикордонників стрілецьку зброю різних калібрів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

За інформацією прикордонників, обстріл здійснювався з боку окупованій Горлівки зброєю різного калібру. На наступний день, перед початком роботи КПВВ "Майорське", прикордонники в правій зовнішній стінці виявили наскрізний отвір, а також пошкодження модуля паспортного контролю від попадання кулі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Факт обстрілу відразу було зафіксовано черговим зміною українських прикордонників", - повідомляють в СЦКК.

"Пробивши зовнішню стінку, куля застрягла у внутрішній перегородці модуля", - повідомили в СЦКК.

Відомо також, що уникнути людських жертв і поранень вдалося тому, що КПВВ не працює в нічний час доби. Даний факт було зафіксовано спостерігачами української сторони СЦКК.

Варто нагадати, що колишній перший заступник військового коменданта Чечні, полковник запасу ЗС РФ Олександр Глущенко розкритикував дії РФ у чорному морі, а документи українською мовою, опубліковані ФСБ, висміяв. Раніше ФСБ Росії зробила публікацію так званих "трофейних документів, що було вилучено у полонених українських моряків після конфлікту в Керченській протоці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін вперше прокоментував захоплення українських моряків російськими силовими структурами. Про воєнний стан та інцидент в Керченській протоці Путін заявив на форумі "Россия зовет!". Путін цинічно заявив, що російські прикордонники діяли "в межах закону".

Нагадаємо, воєнний стан в Україні: Одеса готується до найстрашнішого, люди в паніці.

Як повідомляв Знай.uа Путін переклав провину за Керченську кризу з хворої голови на здорову.

Знай.uа писав, Порошенко офіційно звернувся до Путіна, на цьому все.