Побачення та романтичні знайомства бувають ну дуже різними. У мережі з'явилася історія про те, як молода жителька Харкова намагалася влаштувати своє особисте життя, але на її чекала невдача. В Єдиному судовому реєстрі зазначається, що курйозний і сумний інцидент стався в травні 2018 року.

суд
суд

Так, на вулиці Полтавський Шлях молода дівчина познайомилася м хлопцем, пара вирішила трохи випити і відверто поговорити. І тут у одину прекрасну мить хлопець поклав на стіл відкриту барсетку, а сам відійшов по справах. Без зайвих роздумів харків'янка витягла з сумки 50 доларів і телефон, а потім зникла з кафе.

поліція
поліція

Відомо, що у суді дівчина повністю визнала свою провину і крадені речі повернула власнику. Жовтневий райсуд Харкова покарав її трьома роками в'язниці з випробувальним терміном у два роки. Про це пишуть харківські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що селище Сосниця потрясла новина – одна з місцевих мешканок, яка прожила довге і плідне життя на благо суспільства, стала жертвою ґвалтівника. Злочинець проник до будинку, де проживала літня жінка. Потім він, скористався її безпорадністю.

Після інциденту пенсіонерка стала себе погано почувати – на допомогу поспішили медики. Злочинця швидко знайшли – ним виявився один з місцевих жителів, який вів себе асоціально і маргінально. Повідомляється, що чоловік молодше сорока, його збочені дії шокували жителів селища шок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 листопада, у так званих "судах" в окупованому Криму почали обирати запобіжні заходи взятим у полон українських моряків. Їх звинувачують у незаконному перетині кордону РФ (ч. 3 ст. 322 КК РФ, покарання у вигляді позбавлення волі на термін до шести років). У Керченській протоці російські кораблі напали на українські судна. Влада Росії заявляють, що Україна незаконно перетнула кордон. За цим звинуваченням в тимчасово окупованому Криму пройшов суд по справі 12 українців.

Нагадаємо, з'явилися імена нападників у Керченській протоці, вчорашні "українці", що ви повинні побачити пики зрадників.

Як повідомляв Знай.uа в Україні палять російські банки: почалося.

Знай.uа писав, кораблі НАТО в Азовському і Чорному морях: Парубій звернувся до Столтенберга.