Центральна виборча комісія скасувала місцеві вибори, які повинні були відбутися до кінця року.

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що ЦВК прийняла постанову, яка прямо забороняє проведення виборів на території областей, де введено у дію правовий режим воєнного стану.

Відомо, що по цій причині не відбудється десятки голосувань у різних виборчих дільницях, а також 19 проміжних виборів, які повинні пройти протягом найближчих тижнів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що українського політика, колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка не пустили на ефір одного з каналів і побили його супроводжуючих титушки в Одесі. Про це написав політолог Юрій Романенко.

Близько 30 людей у масках напали на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценко в Одесі. Інцидент стався перед входом в офісний центр Термінал 42, де знаходиться SHARK Radio. У політика був запланований прямий ефір.

Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценко вхід, а потім напали на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "титушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики швидкої, яка прибула на місце події. На даний момент поліція опитує свідків.

"Думаю, що вже всім очевидно, що військове становище виявилося черговою симуляцією, використовуючи яку будуть вирішувати свої проблеми. Насамперед віджимати бізнес і закривати рота неугодним. Я не фанат Грица (Анатолія Гриценка, - ред), але те, що на відео це з ряду вон навіть для України", - говорить Романенко.

Крім того варто додати, що нинішня влада не винна "гратись" з воєнним станом, а займатись звільненням моряків. Про це Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО)

Титушки сорвали эфир Гриценко в Одессе, есть пострадавшие (ВИДЕО) Около 30 людей в масках напали на лидера партии «Гражданская позиция» Анатолия Гриценко в Одессе. Инцидент произошел перед входом в офисный центр «Терминал 42», где находится SHARK Radio. У политика был запланирован прямой эфир. Группа людей спортивной внешности сначала преградила Гриценко вход, а потом напала на сторонников политика, которые его сопровождали. Нескольких из них «титушки» избили, в частности, одному мужчине рассекли бровь. Первую помощь пострадавшим оказали медики неотложки, которая прибыла на место происшествия. На данный момент полиция опрашивает свидетелей. Видео инцидента с камер наблюдения: ____________ Cлушай нас онлайн: http://radio-shark.fm/ Качай приложение: Radio-shark.fm/r Подкасты: https://www.mixcloud.com/radioshark/

Geplaatst door SHARK Radio op Woensdag 28 november 2018

"Воєнний стан - дотепер так і не введено! Так поспішали, а коли вибори не перенесли, то вже воєнний стан не дуже й потрібен? Соромно за таку владу", - пише лідер "Громадянської позіції".

Нагадаємо, Саакашвілі закликав бунтувати проти виборів президента.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін у своєму стилі прокоментував воєнний стан в Україні, лютують навіть росіяни.

Також "Знай.ua" писав, що Путін переклав провину за Керченську кризу з хворої голови на здорову.

Заборона виборів, мітингів та змін Конституції: що означає для України введення воєнного стану