У Харкові помер відомий український журналіст Олег Пересада. Так, 29 листопада помер головний редактор газети "Харьковские известия", причини смерті поки не повідомляють.

Про це в соцмережі Facebook написав директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

"Олега Пересади більше немає. Коли, де і як можна буде з ним попрощатися - повідомимо завтра", - написав чиновник.

Сидоренко не повідомив деталі трагедії. Відомо, що останніми журналіста бачили друзі. Після зустрічі Пересада відправився додому - і пропав. Знайшли чоловіка вранці в районі Салтівка. За попередньою інформацією, він отримав обмороження. Крім того, при ньому не було цінних речей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пересаду доставили до "швидкої", однак врятувати не змогли. Через 10 днів журналісту виповнилося б 62 роки. Відомо також, що останні 11 років він очолював газету "Харьковские известия".

Варто нагадати, що в Дніпрі сталася чергова стрілянина. На цей раз невідомі розстріляли автомобіль, який належить місцевому прокурору. У позашляховик марки Subaru Forester випустили 19 гільз, пишуть місцеві ЗМІ. Понівечене авто знайшли вранці, хоча свідки стверджують, що чули постріли ще вночі. Обійшлося без жертв, тому що в той час в салоні авто нікого не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві 26-річний учасник АТО покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону багатоповерхівки. Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, інцидент стався 27 листопада приблизно о 22:00.

"За попередніми даними, 26-річний чоловік разом зі своїм братом вийшов на балкон і раптово стрибнув вниз. Від отриманих травм він загинув на місці події", – заявили в поліції.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, жахливий інцидент у київському фітнес-клубі: чоловік потонув у басейні, а відвідувачі продовжили займатися.

Як повідомляв Знай.uа у Росії сталася смертельна авіакатастрофа при загадкових обставинах.

Знай.uа писав, ріки крові і розкидані тіла: півсотні людей постраждали від вибуху біля хімзаводу.