Чоловіки, які побили ветарана АТО Володимира Кушлика публічно вибачилися та передали на потреби української армії 500 л пального. Потерпілий розмістив відео з вибаченнями кривдників на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як вже всі знають 27.11.2018р., між мною та Масляком Богданом виник конфлік в ході якого його сини Олег та Микола заступились за нього. Наступного ранку Масляк Богдан вже був у росії, а його сини зв‘язались з нами і попросили мирно вирішити ситуацію. Вибачились, вибачення ми прийняли. В знак поваги до нас дали 500л. дизпалива(талонами) на потреби добровольчих підрозділів у зоні ООС, ще 200л. додадуть. Ви можете нас осуджувати, що ми вирішили ситуацію саме таким способом, але не зважаючи на те, що ми пройшли пекло, все ж залишаємось людьми, а не звірами.

Geplaatst door Volodymyr Kushlyk op Donderdag 29 november 2018

“Олег і Микола зв'язалися з нами і попросили мирно вирішити ситуацію. Вибачилися, вибачення ми прийняли. В знак поваги нам дали 500 л дизпалива (талонами) на потреби добровольчих підрозділів в зоні ООС, ще 200 л додадуть. Ви можете нас засуджувати, що ми вирішили ситуацію саме таким способом, але не дивлячись на те, що ми пройшли пекло, все ж залишаємося людьми, а не звірами”?, - підписав допис Кушлик.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Талони на пальне передано Володимиру Безрукому, який на днях їде в зону ООС в добровольчий батальйон Шейха Мансура.

Бійка трапилася під Івано-Франківськом. Конфлікт спричинило зауваження бійця АТО Володимира Кушлика про те, що чоловік у авто на іноземній реєстрації порушив правила дорожнього руху. Володимир зупинив машину порушника, після чого між ними відбулася словесна перепалка. Далі до водія-порушника приїхали двоє його синів і вони побили ветерана АТО.

Нагадаємо, що Росія перекрила сотні суден в Азовському морі, українські порти терплять шалені збитки.

Раніше “Знай.ua” писав, що порушення ПДР можуть стати головним джерелом поповнення бюджету міста.

Знай.ua” писав, що воєнний стан не перешкода: Гройсман знову втягує Україну в кредитну кабалу МВФ, не розплатимося і на тому світі.