Машиністові тепловозу та його помічникові загрожує 7 років в'язниці за жорстоку наругу над трупом жінки, яку до цього насмерть збив поїзд.

Відомо, що трагедія сталася ще 13 липня. За інформацією правоохоронців справа йшла так, підозрювані управляли тепловозом з 16 вагонами, рухалися з локомотивного депо Миколаєва в Дніпропетровську область. Проїжджаючи через залізничний переїзд у селищі Березнегувате, тепловоз скоїв наїзд на 44-річну жінку, яка від отриманих травм загинула на місці.

Однак, для того щоб приховати нещасний випадок, підозрювані зібрали частини тіла загиблої в полімерні мішки і помістили їх в шахту холодильника дизельного приміщення тепловоза, після чого продовжили рух тепловоза. Про це стало відомо завдяки повідомленням Баштанської місцевої прокуратури.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування стосовно машиніста тепловоза і його помічника, які вчинили наругу над тілом жінки внаслідок смертельного наїзду на неї, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України. Прокуратура вже направила до суду обвинувальний акт.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Варто нагадати, що на одній із засніжених трас сталася жахлива масштабна аварія, в результаті якої загинуло кілька людей. З'явилася інформація, що кривава ДТП сталася в ніч з 29 на 30 листопада.

За інформацією рятувальників, причиною аварії стали несприятливі погодні умови. ДТП сталася на одній з ділянок федеральної траси Челябінськ-Єкатеринбург в Каслинському районі. Через погодні умови на дорозі зіткнулися три вантажівки і легковий автомобіль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові рятувальники не змогли вчасно прибути на терміновий виклик через нахабство водіїв, які не пропускали пожежний автомобіль. Відповідне відео виклали в YouTube. Зараз вже відомо, що викликали рятувальників через пожежу квартири, проте місцеві автомобілісти сильно зашкодили пожежним виконати свою роботу.

Нагадаємо, водіїв змусять їздити по-європейськи: нові правила на дорогах.

Як повідомляв Знай.uа чорних ріелтерів показово стратили: душогуби роками знущалися над простими людьми.

Знай.uа писав, священник, продюсер і акціонер "Газпрому": поп ледь не забив дівчину до смерті, пояснення лякають.