У Харкові пропала Марченко Вероніка Олександрівна. Про це повідомили у відділі превенції ГУНП в Харківській області, передає Politeka.

Так відомо, що неповнолітня 30 листопада близько 19 години 30 хвилин пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася.

Зниклій 15-річній харків'янці на вигляд 14-15 років, зріст 170 см, вона має спортивну статуру, довге світло-русяве волосся і голубі очі.

Дівчина була одягнена в куртку "парку" кольору хакі, чорні штани, чорні черевики, темно-синю в'язану шапку з бубном, шарф хомут темно синього кольору. При собі вона мала чорний з жовтими смайликами рюкзак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

поліція
поліція

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження розшукуваної терміново повідомляти в поліцію за телефонами: 0577004304, 102, 0685701200 або іншим зручним способом.

поліція
поліція

Раніше повідомлялося, що в четвер, 29 листопада, під час зіткнення з бойовиками на Донбасі пропав безвісти солдатів Збройних сил України Сергій Проданюк.

В коментарях користувачі бажають бійцеві повернутися живим.

Також повідомлялося, що в Києві розшукують дівчину-підлітка, яка пішла з дому і зникла.

У зв'язку з цим журналісти закликають всіх, хто має інформацію про можливе місцеперебування дівчини-підлітка, терміново набрати поліцію.

Раніше ми писали, що у вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції шукають чотирьох зниклих дітей.

Так, відзначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

Також вдалося з'ясувати, що діти періодично прогулювали заняття. На даний момент їх місцезнаходження невідоме. Поліцейські почали досудове розслідування.

Нагадаємо, експерти пояснили, яких зірок небезпечно шукати в мережі.

Як повідомляв "Знай.uа", ЗМІ пролили світло на таємницю зірки "Людей ікс".

Також Знай.uа" писав, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з маленькою дитиною.