В Туреччині проурядова газета Sabah оприлюднила фотографії передбачуваних учасників "загону убивць", які, можливо, причетні до зникнення саудівського журналіста Джамаля Хашкаджи.

Відомий саудівський журналіст, автор The Washington Post Джамаль Хашкаджи зник 2 жовтня. Він увійшов в будівлю консульства Саудівської Аравії в Стамбулі близько 13:12 за місцевим часом, але з дипломатичної місії більше не виходив. Джерела в поліції Туреччини припускають, що Хашкаджи могли вбити, Саудівська Аравія ж це заперечує.

Газета вважає, що 15 громадян Саудівської Аравії брали участь у викраденні або вбивстві журналіста. Їх особи вдалося встановити завдяки знімкам, зробленим камерами відеоспостереження в аеропорту, готелях, де вони зупинялися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Передбачається, що ці люди під час зникнення Хашкаджи перебували в дипмісії Саудівської Аравії в Стамбулі. В цілому вони провели в Туреччині два дні, а потім чартерними і регулярними рейсами повернулися на батьківщину.

Раніше ми повідомляли, що глава Інтерполу Мен Хунвей пропав в Китаї. Таку інформацію повідомляє радіостанція Europe 1.

Правоохоронні органи Франції почали розслідувати ситуацію із зникненням президента Інтерполу Мена Хунвея.

Як стало відомо, про долю чоловіка нічого не ясно, починаючи з кінця вересня, коли Хунвей полетів з Франції в Китай.

7 жовтня, стало відомо про те, що глава Інтерполу Мен Хунвей, затриманий в Пекіні за підозрою в корупції, подав у відставку.

Також ми повідомляли, що в Словаччині поліцейські затримали принаймні одного підозрюваного у вбивстві журналіста Яна Кучака і його нареченої. Про це повідомляє Еuronews.

Видання зазначає, що словацька поліція повідомляла на своїй сторінці в Facebook, що затримала кількох людей, підозрюваних у насильницьких злочинах, і провела обшук, однак не було зазначено, за якою справою були затримані підозрювані.

Нагадаємо, глава Інтерполу загадково зник, а помітила це тільки його дружина.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" в Словаччині поліцейські затримали принаймні одного підозрюваного у вбивстві журналіста Яна Кучака.

Також портал "Знай.uа" писав, що засновник Google Ларрі Пейдж з 2013 року перестав виходити на публіку.