Дружині екс-очільника Інтерполу Мен Хунвея, якого арештували у Китаї, надходять погрози від невідомої людини. Жінка побоюється за своє життя, а також за двох синів-двійнят. Про це інформує CNN.

Зокрема, Грейс Мен заявила, що одразу після зникнення її чоловіка їй зателефонували із погрозами. Невідомий чоловік пообіцяв, що за нею прийдуть "дві команди".

"Я переживаю за емоційний стан дітей, не дозволяю зараз дивитися їм телебачення. Вони відчувають, що щось трапилось. Вони бачать, що я плачу", – розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окрім цього, Грейс Мен постійно телефонують з консульства Китаю, але зустрічатися із дипломатами вона готова лише в присутності адвоката і журналістів.

Вона також розповіла, що її чоловік побоювався, що його можуть затримати, адже він критикував уряд за непрозору політику щодо затримання людей.

Свого чоловіка Грейс Мен вважає чесною і законослухняною людиною.

5 жовтня стало відомо, що 64-річний глава Інтерполу Мен Хунвей вже тиждень не виходить на зв'язок після від'їзду в Китай 29 вересня. Згодом ЗМІ повідомили, що він, ймовірно, знаходиться під вартою в Пекіні. У зв'язку зі зникненням поліція Франції, де він проживав (штаб-квартира Інтерполу знаходиться в Ліоні), почала розслідування.

Перед тим, як очолити Інтерпол в 2016 році, Хунвей був заступником міністра громадської безпеки КНР. 7 жовтня влада Китаю заявили, що підозрюють Хунвея в порушенні закону і зараз той знаходиться під контролем і розслідуванням нового антикорупційного органу країни. Який саме закон порушив Хунвей, офіційний Пекін не уточнив.

Пізніше стало відомо, що 7 жовтня, генеральний секретаріат в Ліоні отримав прохання про складання повноважень з боку пана Мен Хунвея як президента Інтерполу.

Додамо, що згідно з правилами, новим главою Інтерполу стане старший віце-президент Кім Чон Ян.

Нагадаємо, стало відомо, що насправді відбулося у справі про зникнення голови Інтерполу.

Як раніше передавав портал Знай.ua, Інтерпол направив офіційне звернення до китайських правоохоронців.

Також портал Знай.ua передавав, що у Китаї безслідно зник український спортсмен.