Голова Інтерполу Мен Хунвей пропав в Китаї. Таку інформацію повідомляє радіостанція Europe 1.

Правоохоронні органи Франції почали розслідувати ситуацію із зникненням президента Інтерполу Мена Хунвея.

Як стало відомо, про долю чоловіка нічого не ясно, починаючи з кінця вересня, коли Хунвей полетів з Франції до Китаю.

"Мен Хунвей відправився 29 вересня з Франції до Китаю. Але після його відправлення немає ніяких відомостей щодо того, де він зараз знаходиться", - зазначають журналісти.

Розслідування було розпочато після того, як про зникнення повідомила його дружина, яка знаходиться в Ліоні, де базується штаб-квартира Інтерполу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В самому Інтерполі пізніше зазначили, що справа стосується влади Франції і Китаю, не повідомивши більше нічого. При цьому в організації уточнили, що за щоденну роботу відповідає не Мен Хунвей, а генсек Інтерполу Юрген Шток.

Мен Хунвей став главою Інтерполу восени 2016 року, а до цього на цій посаді була Мірей Балестразі.

А раніше в Києві стався жахливий випадок: на вокзалі була викрадена дівчина. Невідомі на сірому автомобілі просто викрали її.

Правоохоронцям вдалось зловити винуватців, і врятувати заручницю, яку протягом кількох годин тримали в підвалі супермаркету.

Наголошується, що викрали дівчину дві жінки 39 і 40 років. Як повідомили обвинувачені, у одній з них була вкрадена сумка з документами. Вони запідозрили в крадіжці групу підозрілих жінок. Тоді ж було прийнято рішення взяти одну з них в заручники до повернення вкраденого. Дівчину вони кинули в підвалі, а самі пішли у справах. На даний момент постраждалу повернули батькам. Порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Одесі при загадкових обставинах зникла матір з дитиною.

Також Знай.UA повідомляв, що під Києвом пропав хлопчик. З'ясувалося, що підліток проживав в дитячому будинку. За прикметами його шукають правоохоронці.

Крім цього, Знай.UA писав, що безслідно зник засновник Google.