Главу Інтерполу Мена Хунвея затримали у Китаї за підозрою в корупції. Його звинувачують у сприянні компанії, яка працює в сфері боротьби з кіберзлочинністю, в отриманні вигідних контрактів. Причини затримання голови Інтерпола в Китаї повідомила газета Le Parisien з посиланням на джерела в правоохоронних органах КНР.

Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Інтерпол направив запит в КНР з вимогою пояснити зникнення Мен Хунвея і його подальшу долю, але влада Китаю поки не відповіли на нього.

"Генеральний секретаріат Інтерполу чекає офіційної відповіді влади Китаю, який розвіяв занепокоєння щодо самопочуття президента", — йдеться у повідомленні Інтерполу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Слід зазначити, що зникнення Мена Хунвея в Китаї без попередження є не першим подібним випадком. У КНР часто зникають люди за рішенням правоохоронних органів, які можуть місяцями не давати повідомлень про долю затриманих.

Нагадаємо, популярна модель Емілі Ратаковски здатна завойовувати увагу армії фанатів не лише з допомогою напівоголених фотографій. Супермодель має активну соціальну і політичну позицію.

Вона зі своєю подругою, актрисою Емі Шумер, вирушила на акцію протесту в Нью-Йорку з гаслом на захист прав жінок. Демонстранти проникли в офіс Сенату Харт, щоб провести акцію протесту проти голосування за висунення Бретта Кавано у Верховний суд.

Мирні протести почалися у федеральному будівлі суду імені Е. Баррета Пріттімена і продовжилися в будівлі Верховного суду. В ході акції поліція затримала багатьох жінок-демонстрантів, в тому числі Емі Шумер і Емілі Ратаковски.

"Мою маму затримали разом з Емі Шумер, - написала у своєму Твіттері одна дівчина. - Емі зі мною привіталася на відео!"

Нагадаємо, разъяренную Ратаковски заарештували на мітингу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Китаї використовували головний прийом Путіна

Також портал Знай.uа повідомляв, що Інтерпол направив офіційне звернення до китайських правоохоронців.