У неділю, 2 грудня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил в чергах очікують 260 автомобілів.

Цю інформацію повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні вранці на в'їзд і виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" – 50/50; "Маріїнка" – 0/30; "Новотроїцьке" – 30/30; "Гнутове" – 30/40" йдеться в повідомленні

За словами прикордонників, за минулу добу через КПВВ прослідувало 26,6 тисячі осіб і 3,6 тисячі транспортних засобів.

Крім того, у відомстві уточнили, що з 1 грудня 2018 року всі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил перейшли на зимовий графік роботи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пропуск осіб та транспортних засобів через контрольні пункти здійснюється з 08.00 до 17.00. Таким чином час роботи всіх КПВВ стає меншим.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко оприлюднив інформацію про кількість військових і техніки Росії, яка знаходиться на кордоні з Україно. Повідомлення про це він розмістив на своїй сторінці в Twitter.

У цілому навколо України знаходитья близько 80 тисяч військовослужбовців РФ, близько 1400 артилерійських і ракетних систем, 900 танків, 2300 броньованих машин, близько 500 літаків і 300 вертольотів. Все це розміщене на території тимчасово окупованого Донбасу і Криму.

Росія має більше 80 кораблів в акваторіях Чорного, Азовського і Егейського морів і 8 підводних човнів, які виконують бойові завдання. З них ударних – 23 корабля та 6 підводних човнів.

Раніше “Знай.uа” писав, що Путін готує новий удар для України. У Кремля "підгорає" через Азовське море.

Також “Знай.uа” писав, що Росія наростила угруповання кораблів і катерів на Азові до 120 одиниць, проте, за даними ВМС, тільки 24 корабля здатні нести озброєння.