Колишньому голові Державної фіскальної служби України Мирославу Продану Солом'янський суд столиці обрав захід у вигляді взяття на поруки.

Варто зазначити, що Продану при цьому заборонено змінювати місце проживання, і тепер йому доведеться пересуватися з електронним браслетом.

Мирослав Продан
Мирослав Продан

Дану постанову в ніч на 4 грудня оголосила суддя Ірина Усатова, вийшовши з нарадчої кімнати. Вона зайшла до неї близько 23.00 3 грудня. Поручителями колишнього чиновника погодилися виступити 9 народних депутатів, семеро з яких прийшли до залу засідань. Про це стало відомо завдяки повідомленню Радіо.Свобода.

Варто нагадати, що в понеділок, 26 листопада, стало відомо, що колишній виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, якого підозрюють у незаконному збагаченні, знову в Україні. Перед цим він проходив курс лікування в Німеччині. Про це повідомив сам Продан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Курс лікування виявився складним. Три хірургічних втручання під наркозом. Лікування продовжується, але тепер не обов'язково перебувати в медичному закладі", - написав чиновник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилася несподівана новина про екс-главу Госфіска Продана і його довіреної особи, передає телеграм-канал Dubinsky.pro.

"Не дочекався я довідки екс-глави Госфіска Продана з німецької лікарні. Тому опублікую довідку сам. З кримінальної справи, яку розслідує НАБУ/САП відносно чиновника."

На фото – листування довіреної особи і кума Продана – Максима Павицького з адвокатом Віталієм Розумним, який вклав крадені гроші з Державної фіскальної служби України в турецьку нерухомість.

Нагадаємо, шах і мат, Продан: СБУ отримала листування колишнього фіскала, перебіжчика видала власна неграмотність.

Як повідомляв Знай.uа вся бухгалтерія корупції в ГФС: СБУ зламала листування втікача Продана.

Знай.uа писав, продажний Продан: куди втік "герой революції і приватна власність прем'єра".