У мережі з'явилася інформація, яка показує музичні вподобання українців за 2018 рік. У підсумку виявилося, що окремі гурти і виконавці змогли впоратися з різким оновленням вітчизняного музичного ринку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті Apple Music.

Так, серед українських зірок можна виділити MONATIK, Макса Барських, Время и Стекло, а також відомий на всю країну хітом "Плакала" гурт Kazka.

Kazka
Kazka

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А ось серед західних артистів, як завжди, виділяються Kanye West, Ed Sheeran, Imagine Dragons і вже загиблий репер Xxxtentacion. Однак, вистачає і контенту з Росії: Єгор Крід, Ленінград, Тіматі і Філіп Кіркоров.

Варто нагадати, що нещодавно в мережі опублікували інформацію про те, що нібито популярний український гурт Kazka виступатиме на російському концерті "Пісня року" в Дюссельдорфі, Німеччина в 2019 році. Самі музиканти називають це наклепом і закликають фанатів не вірити даним, які не підтверджені ними офіційно:

"Друзі! Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів Kazka, яку не підтверджено представниками гурту і не міститься на офіційному сайті є нічим іншим як фейком. Будьте уважні і вживайте якісний контент. Слідкуйте за графіком Kazka тільки в офіційних джерелах", - написали в Instagram гурту.

Причину такого зухвалого обману користувачів поки що не розгадали. Цікаво, що хіт "Плакала" нещодавно переспівала росіянка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Однак на його захист несподівано прийшов кліпмейкер Алан Бадоєв. Комусь із присутніх, мабуть, не сподобалися пісні веселі і сексуальні рухи танцівниць в паєтках під час воєнного стану, і він вирішив припинити виступ, перерізавши дріт. Проте такі провокації не міг допустити продюсер Барських і екс-ведучий "Орла і решки" Алан Бадоєв.

Нагадаємо, російська "плакальниця" нахабно вкрала хіт гурту KAZKA: вуха в'януть.

Як повідомляв Знай.uа автор хіта "Плакала" "Kazka" пояснив сенс пісні: суть проста.

Знай.uа писав, щирі і красиві: українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря.