В "Укрзалізниці" анонсували зміни у розкладі нещодавно запущеного еспресу сполученням Київ-Пасажирський – Бориспіль-аеропорт.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну заяву прес-служба підприємства.

В Укрзалізниці пояснюють, що зміни запроваджено у результаті вивчення пасажиропотік на маршруті.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

З опівночі на маршруті курсуватиме 27 пар поїздів.

"У разі збільшення або зменшення пасажиропотоку "Укрзалізниця" й надалі коригуватиме кількість пар поїздів як у сторону їх зменшення, так і в сторону збільшення", – сказано в повідомленні.

Компанія опублікувала новий розклад.

Окрім того в "Укрзалізниці" зазначили, що швидкісний експрес курсує у штатному режимі, протягом минулої доби зафіксовано один випадок відхилення від графіка. 1 грудня в експреса виникла проблема з двигуном, було скеровано допоміжний поїзд.

Варто нагадати, що рейс "Укрзалізниця" запустила 30 листопада . Поїзди курсують у режимі 24/7, на маршруті експрес робить зупинку на станції Дарниця. Пасажирів возять рейкові автобуси Pesa Bydgoszcz SA, які вміщують 120 пасажирів кожен. Вартість проїзду – 80 грн.

Після запуску експреса ним уже скористалося понад 6 тис. пасажирів, наголошують в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, рейковий автобус Kyiv Boryspil Express, який був урочисто запущений 30 листопада, зламався на наступний день після запуску, випливає з повідомлення кореспондента Громадське.

"Ми виїхали в 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хвилин, але досі на під'їзді. До аеропорту п’ять кілометрів і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо", – розповідає кореспондент.

Раніше Знай.uа писав про те, що "Укрзалізниця" збирається покращити сервіс нового експресу, який курсує до міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Перевізник хоче побудувати на Видубичах у столиці нову платформу для ж/д експреса "Київ-Пасажирський — Дарниця — "Бориспіль-Аеропорт". Таким чином, УЗ збирається інтегрувати Kyiv Boryspil Express з метрополітеном.

Також Знай.uа повідомляв, що інцидент з експресом в аеропорт "Бориспіль", який зламався в дорозі, налякав пасажирів, тепер не всі захочуть ризикувати дорогоцінним часом, на випадок якщо таке знову повториться.